LUOTETTAVA MUUTTOPALVELU YMPÄRI SUOMEN JA POHJOISMAISSA

Muuttopalvelumme toimii ympäri Suomen ja lisäksi Pohjoismaissa. Teemme säännöllisiä tavarakuljetuksia Suomesta Ruotsin kautta Norjaan, ja voimme tehdä sinullekin kilpailukykyisen tarjouksen muuttopalvelusta Suomesta ulkomaille.

Muuttopalvelu yksityisille

Räätälöimme muuttopalvelun aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Huollettu kuljetuskalusto sekä ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta tekevät muutostasi sujuvamman.

Muuttopalvelumme sisältää ammattikuljettajan ja auton lisäksi tarvittaessa

  • vuokrattavat muuttolaatikot
  • pakkaus- ja purkupalvelun
  • lisäkantajat
  • välivarastoinnin
  • kuljetukset kierrätykseen tai kaatopaikalle

Yritysmuutot

Hoidamme joustavasti yritysmuutot ympäri Suomen. Yritysmuuton huolellinen suunnittelu takaa sujuvan ja kustannustehokkaan muuton. Toteutamme muutot aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Teemme tarvittaessa veloituksettoman arviokäynnin muuton suunnittelun tueksi.

Oletko muuttamassa ulkomaille?

Jos olet päättänyt muuttaa ulkomaille, kysy rohkeasti neuvoja ja tilaa muuttopalvelu kokeneelta kuljetusfirmalta! Kuljetamme lähes viikottain tavaraa Suomesta Ruotsiin ja Norjaan, ja voimme antaa parhaat vinkit sekä muuttamiseen että ulkomaan kuljetuksiin! Räätälöimme ulkomaanmuutot asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, ja hoidamme kaikki järjestelyt vankalla ammattitaidolla.

Lähetä tarjouspyyntö muuttopalveluista!

Kirjoita lisätietoja-kenttään montako laatikkoa haluat.
Jos kyseessä kerrostalo, monesko kerros kyseessä? Onko kuljetettavana isoja / vaativia tavaroita kuten esim. piano?